Cut the Rope Experiments krijgt gratis update: Bath Time

Het populaire iPhone-spel Cut the Rope: Experiments is voorzien van een grote gratis update. Het Bath Time level pack brengt 25 nieuwe levels die zich onderwater afspelen, waarin je Om Nom opnieuw snoep moet voeren.

Cut the Rope Experiments Bath TimeSpelers die geen genoeg krijgen van het voeden van het groene monstertje Om Nom, kunnen in hun handen wrijven. Het tweede deel uit de megapopulaire Cut the Rope-serie is voorzien van een grote gratis update. Het Bath Time level pack biedt 25 nieuwe levels die zich in een zwembad afspelen. Dat zorgt voor nieuwe uitdagingen met als grootste nieuwe toevoeging het personage Sleepy Snail. Dat is een slak die zich vastzuigt aan de snoepjes die je moet voeren.

Andere gameplay-elementen zijn zuignappen die je van plek naar plek moet verplaatsen en natuurlijk de inmiddels welbekende raketten en scheetkussens. Met de nieuwe update kan je eveneens een nieuwe foto achterhalen voor het Professor’s Album en er zijn nieuwe achievements om te halen in Game Center. Daarmee kan je ook je scores op Bath Time vergelijken met die van je vrienden.

Downloaden: Cut the Rope: Experiments (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2012, 11:51
Categorie Games
Onderwerp cut the rope

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.