Bekende stripsoftware Comic Life nu op de iPad

De bekende stripsoftware Comic Life is nu ook op de iPad verkrijgbaar. Met deze software kun je aan de hand van foto's een fotostrip maken, voorzien van praatballonnetjes en bijschriften.

comiclife iconComic Life is bekende desktopsoftware voor het zelf maken van stripverhalen. Voor het eerst is deze software nu ook op de iPad verkrijgbaar. Met Comic Life maak je makkelijk een fotostrip, die je in de geïntegreerde reader kunt bekijken. Aan de hand van templates kom je snel op gang. Je kunt foto’s importeren vanuit je fotorol of Photoboot en vervolgens aan de slag gaan met de tekentools en bewerkingsfuncties. Er zijn afbeeldingsfilters om de plaatjes een bijzonder effect te geven. Met drag-and-drop sleep je de plaatjes naar de gewenste positie, waar je kleuren, lettertypes, praatballonnetjes, ondertitels en andere extra’s toevoegt.

Er is gezorgd voor een bediening die te vergelijken is met de iWork-suite, zodat je meteen begrijpt hoe het werkt. Na het maken van je Comic Life-stripverhaal kun je er doorheen bladeren met de ingebouwde reader. Delen via e-mail of Facebook of afdrukken op een printer kan ook. Het is zelfs mogelijk om je stripverhalen te delen met iPads die in de buurt zijn.

Downloaden: Comic Life (€5,99)

comic life ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 april 2011, 21:35
Categorie Lifestyle
Onderwerpen comics, ipad, strips

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.