BeejiveIM krijgt nieuwe Buddy Pounce-functie

BeejiveIM heeft een update gekregen en bevat nu de Buddy Pounce-functie. Dit houdt in, dat je een push notificatie krijgt zodra één van je vrienden online komt. Als je een berichtje krijgt, ontvang je ook een push notificatie.

beejiveimDe instant messaging-applicatie BeejiveIM heeft een update gekregen met een nieuwe functie: Buddy Pounce. Het houdt in, dat je een push notificatie krijgt wanneer één van je IM-vrienden zich aanmeldt. De app gaf al push notificaties wanneer je een nieuw bericht binnenkrijgt. In de update zijn bovendien bugfixes en wat aanpassingen van de gebruikersinterface te vinden. BeejiveIM werkt met meerdere IM-netwerken, waarbij je ook meerdere accounts per netwerk kunt gebruiken.

MSN, AIM/iChat, Yahoo, GoogleTalk, Facebook Chat, Jabber en MySpace IM worden ondersteund. Vanuit de app kun je ook bestanden verzenden en ontvangen, ook plaatjes en gesproken teksten. De bestanden die je hebt ontvangen kun je ook weer naar anderen doorsturen. BeejiveIM werkt via je dataverbinding, dus je hoeft niet per bericht te betalen zoals bij SMS. De ontwikkelaar heeft er bovendien voor gezorgd dat je batterij niet te snel leegraakt. Ondanks de hoge prijs is de app toch erg populair. De reviews in de Nederlandse App Store zijn voor het merendeel 5-sterrenwaarderingen.

Downloaden: BeejiveIM (€7,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 april 2011, 11:57
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen chatten, instant messaging

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.