Be The Kiwi: de nieuwe Tiny Wings?

Be The Kiwi is een iPhone-game waarbij je als kiwi een krat achterop een vrachtwagen moet laten balanceren. De game is eenvoudig weergegeven en heeft koppeling met Game Center.

be the kiwiDat je niet altijd een ingewikkeld spelletje hoeft te maken om een hit te scoren in de App Store, bewijzen games als Tiny Wings. Be The Kiwi is ook zo’n eenvoudig spelletje, dat is gemaakt door ontwikkelaar Ablfx. In deze game gaat het om balanceren. Je bent een kleine kiwi die achterop een vrachtauto in balans moet blijven. Je tapt op het scherm om links en rechts te kantelen, terwijl je ondertussen bananen en vogels moet vangen. Er zijn ook appels, maar die moet je juist vermijden omdat het 100 strafpunten oplevert. Een banaan levert je 100 punten op, een vogel 1.000 punten.

Zodra je van de vrachtwagen valt is de game afgelopen. Het doel is om een zo hoog mogelijke score te halen. Het lijkt dus een beetje alsof je op een mechanische stier zit en het zo lang mogelijk moet zien vol te houden. Be The Kiwi is uitgevoerd in kinderlijke graphics, die er juist door hun eenvoud leuk uitzien. De achtergrond is nu nog wat monotoon, maar de ontwikkelaar heeft beloofd daar in toekomstige versies iets aan te doen. Er komen ook meer power-ups en Game Center-achievements bij.

Downloaden: Be The Kiwi (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juni 2011, 19:24
Categorie Games
Onderwerp game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.