Apple roept Toca Tailor uit tot App van de Week

Apple heeft het educatieve kledingspelletje Toca Tailor uitgeroepen tot gratis App van de Week. Je kunt hem tot en met donderdag 11 april gratis downloaden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Toca Tailor iconApple heeft de ontwerp-app voor kinderen Toca Tailor uitgeroepen tot App van de Week. Leuk voor de ontwikkelaar, maar ook voor ons: ter viering is de app namelijk een week lang gratis te downloaden. In Toca Tailor stel je eigen outfits samen door kleding en motiefjes te combineren. Je kunt ook je eigen kledingmotief maken door je ‘echte’ kleren met de iPad-camera te fotograferen.

Hoewel iedereen zich kan vermaken met Toca Tailor, is de app ontwikkeld met kinderen in het achterhoofd. De ontwikkelaar zegt dat iedereen vanaf 4 jaar er mee aan de slag kan en dat er ook geen in-app aankopen zijn, waardoor een spelend kind niet opeens tegen een betaalmuur aanloopt.

Toca Tailor screenshot iPadToca Tailor is afgelopen nacht uitgeroepen tot App van de Week en zal tot en met donderdag 11 april die titel dragen. Naar alle waarschijnlijkheid zal de app daarom ook tot die datum gratis verkrijgbaar zijn. Voorzichtigheid met app-aanbiedingen is echter altijd wel op zijn plaats: kijk goed of de aanbieding nog geldt voor je op de koopknop drukt.

Downloaden: Toca Tailor (gratis, normaal €2,69, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:45
Categorie Onderwijs
Onderwerpen app van de week, toca

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.