AppEvent: urenregistratie-app Timesheets vandaag gratis

Timesheets is gratis dankzij AppEvent, de Nederlands/Belgische promotieactie voor apps. Met Timesheets kun je uren registreren en factureren.

timesheetsTimesheets is een app voor mensen die veel projectwerk doen. Je kunt hiermee bijhouden hoeveel tijd je spendeert aan een bepaald project. Ook handig voor mensen die hun uren moeten factureren aan een klant, want je kan aan het einde van de maand precies zien hoeveel uren je hebt gemaakt. Deze Belgische app is de hele dag gratis dankzij AppEvent, de Nederlands/Belgische actie om apps van eigen bodem te promoten. Je kunt week- of maandrapportages maken en e-mailen in HTML- of PDF-formaat. Ook kun je via iCloud de gegevens synchroniseren tussen iPhone en iPad.

Nog meer mogelijkheden: het instellen van een tarief per project, waarna je meteen een factuur kunt sturen vanuit de app, zodra je een project hebt afgerond. In een oogopslag zie je welke uren nog niet gefactureerd zijn. Best handig dus, voor freelancers, ZZP’ers en andere kleine ondernemers.

Downloaden: Timesheets (tijdelijk gratis, normaal €2,69, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 januari 2013, 9:03
Categorieën Belgische apps, Productiviteit
Onderwerp appevent

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.