AppEvent: BatteryLogger Pro registreert batterijduur van je iPhone

BatteryLogger Pro is vandaag de gratis app bij AppEvent. Hiermee kun je gedetailleerd de batterijlading van je iPhone volgen, inclusief statistieken en grafieken.

battery logger proBatteryLogger Pro is vandaag de gratis download van de dag bij AppEvent. Deze batterijlogger heeft maar één functie en doet dat volgens de ontwikkelaar erg goed. De app volgt het batterijniveau terwijl jij de iPhone gebruikt. Zo kun je exact meten of je batterij inderdaad maar twee uur meegaat. De grafieken die BatteryLogger Pro produceert zijn door middel van pinch en zoom nader te bekijken. Je kunt de grafiek van een uur bekijken of van een jaar. Per meetpunt zie je gedetailleerde informatie over de batterijlading. Ook informatie over laadcycli, tijd besteed aan laden, gemiddelde laadtijd voor een volle accu en gemiddelde leeglooptijd zijn in de app terug te vinden. Er zit ook een exportfunctie op, om de gegevens nog eens nader te bekijken.

De app heeft pas drie beoordelingen in de Nederlandse App Store, die wel zeer hoog zijn (2x vier sterren, 1x vijf sterren) en een gemiddelde beoordeling van 4 sterren bij zeven waarderingen in de US App Store.

Downloaden: BatteryLogger Pro (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 januari 2011, 19:37
Categorie Diensten
Onderwerpen appevent, batterij, gratis

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.