Albert Heijn introduceert Wijnvinder in Appie 4.0

Appie van Albert Heijn is op iPhone voorzien van de Wijnvinder. Daarmee kan je wijnen op allerlei smaken en etenssoorten kiezen.

Wijnvinder iPhone app Appie headerWil je een rode wijn, rosé of iets wit en fris? Laat je het jezelf smaken bij vis, gevogelte of wild? Voorkeur voor druiven? Het zijn allemaal vragen die Appie 4.0 je stelt. Dat doet de officiële Albert Heijn-app in de nieuwe sectie Wijnvinder, waarin de supermarkt je actief helpt door haar wijnassortiment. Je kan smaakeigenschappen van je gewenste wijn typeren en de streek aangeven en de app stemt er meteen het aanbod op af.

En niet alleen het aanbod trouwens: ook de achtergrondfoto wordt afgestemd op de keuzes die je maakt. Onderin beeld zie je hoeveel wijnen jouw voorkeuren hebben doorstaan. Met een tik erop schuift de gesuggereerde wijn groot in beeld en zie je meteen de hoofdeigenschappen bij de wijn staan, inclusief de prijs en heritage. Meer informatie vind je onder de knop, of je drukt op ‘meer wijnen’ voor alternatieven. Je kan selecteren uit verkozen en populaire wijnen.

Het hout in de app snijdt aan twee kanten in de app. Als je nog een wijn hebt staan van de supermarkt, kan je die scannen om te zien aan welke eigenschappen hij voldoet. Verder is Appie 4.0 voorzien van kleine bugfixes.

Op zoek naar wijnapps? Bekijk vooral onze artikeltag ‘wijn’.

Downloaden: Appie (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Appie Wijnvinder zoekfilter Appie Wijnvinder suggestie

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 april 2014, 18:17
Categorieën Diensten, Nederlandse apps
Onderwerpen albert heijn, appie, wijn

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.