Zite voegt The Next Web, VentureBeat, CNN en andere grote sites toe

Het is vanaf vandaag mogelijk om je in de iPad-app Zite te abonneren op artikelen van Bleacher Report, CNN, Daily Beast, FOX Sports, HLNtv, The Huffington Post, Motley Fool, The Next Web en VentureBeat.

Zite Publisher ProgramZite heeft vandaag zijn Publisher Program aangekondigd. Hierdoor is het mogelijk om de sites Bleacher Report, CNN, Daily Beast, FOX Sports, HLNtv, The Huffington Post, Motley Fool, The Next Web en VentureBeat als onderwerpen in de iPhone- en iPad-apps toe te voegen. Eenmaal toegevoegd voert Zite je de voor jou meest relevante artikelen van deze bronnen.


Voeg je bijvoorbeeld The Next Web toe als onderwerp in Zite en open je deze sectie, dan krijg je een speciaal iPad-tijdschrift met artikelen van deze site te zien. Zite toont hierbij geen reclame: in plaats daarvan kun je per dag hooguit vijftig berichten per rubriek lezen, iets dat al langer het geval is bij secties in de app. Wil je na deze vijftig verder lezen, dan kun je de originele site bezoeken.

Niet iedere website kan zomaar zijn artikelen op deze manier in Zite tonen. Op het moment nodigt de ontwikkelaar mogelijke partners zelf uit. Daarbij wordt er vooral gekeken naar grote uitgevers.

Het Publisher Program is op de servers van Zite geactiveerd. Je hoeft de app niet te updaten om de nieuwe bronnen toe te kunnen voegen.

Downloaden: Zite (gratis)

Informatie

Laatst bijgewerkt
4 april 2012 om 19:44
Categorie
Nieuws

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.