Aanbieding 2.0: drie nieuwe supermarkten, offline te gebruiken

De iPhone-applicatie Aanbieding heeft een update gekregen naar versie 2.0. In deze nieuwe versie kun je aanbiedingen offline bekijken en er zijn 3 nieuwe supermarkten toegevoegd: Attent, Deen en Supercoop
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

aanbiedingDe iPhone-applicatie Aanbieding heeft een update gekregen naar versie 2.0. In deze nieuwe versie zijn diverse tips en suggesties van gebruikers verwerkt, zoals het toevoegen van drie nieuwe supermarkten: Attent, Deen en Supercoop. Ondanks het verzoek van honderden gebruikers om ook Jumbo toe te voegen, is deze supermarkt nog niet aanwezig. Volgens de ontwikkelaar zag Jumbo geen voordeel in het vermelden van hun aanbiedingen in deze iPhone-applicatie. Ook nieuw is dat de applicatie vanaf nu offline is te gebruiken: ook zonder internetverbinding kun je populaire koopjes van de week bekijken.


De plaatjes van aanbiedingen worden ook offline bewaard, zodat je kunt zien wat je koopt. Nieuw in versie 2.0 zijn bovendien de top 25 populairste aanbiedingen van de week en de top 10 per supermarkt. Zo zie je meteen wat de beste koopjes zijn. De toplijsten zijn gebaseerd op aanbiedingen die gebruikers aan hun boodschappenlijstje hebben toegevoegd.

De gebruikers hebben gezamenlijk al meer dan €200.000 op hun boodschappen bespaard. Om de lancering van deze nieuwe versie te vieren is Aanbieding vandaag nog verkrijgbaar met 50% korting. Vanaf morgen zal de applicatie weer €1,59 kosten.

Downloaden: Aanbieding 2.0 (vandaag €0,79 – daarna €1,59)

Reacties: 21 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.