Fotopedia China: maak kennis met China op de iPad

Fotopedia China is een gratis app met 5.000 foto's van diverse regio's in China. De app laat je bladeren door hi-res foto's, met toelichting, een kaart, Wikipedia-verwijzing en meer. Je kunt ook zelf foto's en belevenissen toevoegen.

fotopedia chinaOp de vooravond van de iPad-lancering in China brengt Fotopedia een toepasselijke foto-app uit. Fotopedia hebben we al vaker besproken op iPadclub: ze maken apps waarin je mooie high-res foto’s vindt van allerlei landen. Je kunt het gebruiken om je vakantie te plannen of gewoon door mooie plaatjes te bladeren van landen waar je toch niet zo snel op vakantie gaat. De app Fotopedia China toont allerlei provincies, regio’s en steden in China, voorzien van beschrijvingen, kaartjes, Wikipedia-verwijzingen en aanbevelingen.


Er zitten 5.000 foto’s in de app, die deze keer niet door een professionele fotograaf zijn gemaakt, maar door het publiek zijn aangeleverd. Je kunt in de map My Trips zelf foto’s en verhalen toevoegen, waardoor Fotopedia China meteen ook een reisdagboek is. China is voor Fotopedia de belangrijkste markt, waar een behoorlijke groei te zien is. De app over China is de 11e iOS-app die Fotopedia uitbrengt.

fotopedia ipad china

In 2008 begonnen vijf voormalig Apple-medewerkers met de serie foto-apps, onder de naam Fotonauts Inc. De voorgaande tien apps zijn meer dan 12 miljoen keer gedownload, waarbij zo’n 20 procent van de gebruikers in China te vinden is. Vooral op de iPad zijn de apps populair. Deze app is voorzien van reclame voor Expedia, waarbij je moet oppassen niet voortdurend buiten de app te worden gestuurd. Heb je de Expedia-app al geïnstalleerd dan kom je in die app terecht, anders krijg je een reclametekst te zien die je uitnodigt de Expedia-app te installeren. Het is de prijs die je betaalt voor een gratis app.jfjfjfjfjjkjlfjlksfl;jfaskjpotj;skjkljlj;kjl

Downloaden: Fotopedia China (gratis)

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.