Arriba Adapter: 30-pins- en micro-usb-adapter voor iPhone 5 in één

De Arriba Adapter is een Lightning-adapter voor je iPhone 5, met zowel een 30-pins- als micro-usb-aansluiting.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Arriba AdapterApple heeft inmiddels een aantal adapters voor de Lightning-verbinding van de iPhone 5 op de markt gebracht, waarmee je bijvoorbeeld een oude 30-pins-kabel, een micro-usb-kabel of een HDMI-aansluiting met je iPhone kunt verbinden. De Arriba Adapter is een onofficieel alternatief dat het mogelijk maakt om zowel een 30-pins- als een micro-usb-kabel aan je iPhone te hangen. De adapter wordt bij elkaar gehouden met een speciaal touwtje waarmee je het geheel ook aan een sleutelbos kunt bevestigen.


De Arriba Adapter wordt gemaakt door het bedrijf achter de iBottleopener, een iPhone-case uit 2011 met een ingebouwde flessenopener. De Arriba is bedoeld om in wat simpelere situaties van pas te komen. Omdat je een 30-pins- en micro-usb-adapter in één hebt, moet het apparaatje ervoor zorgen dat je vrienden en familie altijd wel een oplaadkabel hebben die jij kunt gebruiken. Veel oude iPhone-bezitters hebben immers 30-pins-kabels, terwijl de micro-usb-kabel door het merendeel van de Android-telefoons wordt gebruikt.

Je kunt de Arriba Adapter nog niet in de winkel vinden. De makers zijn eerst naar Kickstarter gestapt, waar ze 8.500 dollar hopen in te zamelen om de productie te starten. Door minstens 25 dollar te doneren, krijg je bij een succesvol product de Arriba toegestuurd. Dat is flink wat minder dan je voor Apple’s 30-pins-adapter betaalt. Dat terwijl de kabel volgens de makers ook gewoon gebruikt kan worden om je iPhone op audio-accessoires aan te sluiten.

Klik om inhoud van Kickstarter te tonen.
Learn more in Kickstarter’s privacy policy.

a

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.