Vind de ware iPhone-liefde met Skout

Skout gaat een iPhone-applicatie uitbrengen die maar op een ding is gericht: dating. Er zijn in de App Store nog nauwelijks applicaties op dit gebied.

skoutMensen die op zoek zijn naar een iPhone-gebruikende partner kunnen daarvoor terecht bij Skout. Het locatiegebaseerde sociale netwerk bestond al langere tijd maar heeft nu een nieuwe insteek gekozen: het wil de eerste locatiegebaseerde datingdienst voor de iPhone lanceren. Er is nog geen datingapplicatie voor de iPhone, alleen wat diensten waarmee je kunt flirten en nieuwe mensen kunt ontmoeten; maar meestal is dat bijzaak. Bij de applicatie die Skout gaat ontwikkelen staat dating helemaal centraal.


De iPhone-applicatie komt volgende week uit en lijkt qua uiterlijk op die van Loopt en BrightKite. Alleen de insteek van de mensen die naar Skout komen is anders. Op dit moment heeft Skout 20.000 actieve gebruikers, die het netwerk al gebruiken om te flirten en te daten. Om de nieuwe insteek kracht bij te zetten heeft Skout de oprichter van match.com (Gary Kremen) ingehuurd als adviseur.

Op dit moment is het al mogelijk om via m.skout.com de

Meer info: Skout
Via: Techcrunch

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.