Archief voor 'Synchronisatie'

DoBox Pro

Usb-c en Thunderbolt uitgelegd: dit zijn de verschillen

De termen usb-c en Thunderbolt worden soms door elkaar gebruikt, maar toch is er een duidelijk verschil. Is elke usb-c-poort geschikt voor Thunderbolt-functies? En wat kan je ermee? In dit artikel zetten we de eigenschappen en verschillen van deze aansluitingen op een rijtje.

Notities-app iPhone

Notities synchroniseren tussen iPhone, iPad en Mac

Notities kun je synchroniseren tussen iPhone, iPad en Mac. Maar het werkt ook met andere diensten zoals Gmail en Exchange. In deze tip leggen we uit hoe het synchroniseren van notities werkt.

iOS 14: Siri spraakopdracht met nieuw design.

Zo verwijder je Siri-data uit iCloud

Siri kan je data met iCloud-synchroniseren, zodat aanbevelingen en leergedrag op al je apparaten hetzelfde zijn. Maar dat betekent ook dat jouw Siri-data in de cloud staat. Wil je dat niet, dan kun je het makkelijk uitschakelen.

Linux op een laptop, Shutterstock_530659222

6 manieren om je iPhone met Linux te gebruiken

Als je een iPhone in combinatie met een Linux-computer wilt gebruiken, moet je soms wat creatief zijn om dingen voor elkaar te krijgen. Met de tips uit dit artikel kun je toch gewoon je iPhone gebruiken, ook als je een desktopcomputer met Linux hebt.

Silvercrest SBF75 met Healthkit

Zo kun je HealthKit-data exporteren van iPhone naar Mac

De Gezondheid-app op de iPhone verzamelt allerlei data over je sportactiviteiten en gezondheid. Je kunt deze data exporteren, zodat je het nader kunt analyseren op de desktop met allerlei tools en diensten.