WWDC 2013: Keynote video nu online te bekijken

Apple heeft de Keynote-video van de WWDC 2013 online gezet, zodat je alle aankondigingen terug kan kijken: iOS 7, OS X Mavericks, Mac Pro.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Apple WWDC 2013 iPhoneDe gehele Apple Keynote van de WWDC 2013 is nu online terug te kijken op de website van Apple. In de conferentie worden nogal wat aankondigingen gedaan: er is een nieuwe Mac Pro, iWork for iCloud wordt een online documentenplatform zoals Google Docs, OS X Mavericks is onthuld en niet te vergeten: iOS 7 laat zich voor het eerst zien.

Nu online kijken: WWDC 2013 Keynote

Apple heeft ook twee video’s op de website geplaatst die een betere indruk geven van de designkeuzes in de nieuwe iOS-versie. Naast een video waarin wordt uitgelegd welke principes er aan de nieuwe richting ten grondslag liggen, is er ook een lifestylevideo waarin wordt benadrukt dat het niet om de cijfertjes maar om de gebruikerservaring draait. Je vindt de video’s op de officiële Apple-site.

De onderstaande video van 9to5Mac geeft een korte samenvatting van de belangrijke punten in de presentatie. De twee uur durende presentatie is gereduceerd tot iets meer dan 2 minuten beelden en quotes.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 juni 2013, 13:12
Categorie Apple
Onderwerpen wwdc 2013, wwdc 2014 uitgelicht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.