Verizon vecht terug met Prince

Als de Amerikaanse operator AT&T later deze maand de iPhone lanceert, moet concurrent Verizon iets terugdoen. Zij gooien een artiest van de vorige eeuw in de strijd: Prince.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

princeAls de Amerikaanse operator AT&T deze maand de iPhone lanceert, moet de concurrentie wel iets terugdoen. Verizon heeft bedacht om “ook iets met muziek” te doen. Ze kondigen nu aan dat ze Prince in de strijd gaan gooien: nieuwe klanten krijgen de nog niet eerder uitgebrachte single ‘Guitar’ via de VCast-downloaddienst.

Nu is Prince niet de eerste de beste artiest en heeft hij creatief gezien best aardige nieuwe dingen gedaan. Maar het zal vooral de dertigers en veertigers aanspreken, die in de vorige eeuw posters van Prince in hun slaapkamer hadden opgeprikt. Gelukkig zijn ze nog meer van plan: er komen nog meer gratis muziekdownloads Γ©n Verizon maakt de SongID-dienst gratis. Met SongID kun je de titel van een muzieknummer achterhalen. Je houdt de telefoon voor de speaker die de muziek afspeelt en SongID herkent om welk nummer het gaat.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 15:38
Categorie Providers
Onderwerp verizon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.