Todoist

Todoist introduceert platform voor apps

Het is voortaan makkelijker om andere diensten te koppelen aan takenlijst-app Todoist. Ontwikkelaar Doist heeft namelijk het app-platform PowerApp geïntroduceerd.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

todoist-apple-watch-1De takenlijst-app Todoist werkt voortaan een stuk beter samen met andere apps en diensten, met behulp van het nieuwe app-platform PowerApp. Het is hiermee mogelijk om andere diensten aan je Todoist-account te koppelen, zodat je ze makkelijk bij je taken kunt gebruiken. Op het moment ondersteunt Todoist hierdoor Google Calendar, Evernote, Github, Pocket en Cat Comments. Ontwikkelaars kunnen ook ondersteuning voor hun eigen apps toevoegen aan Todoist.

Todoist-gebruikers kunnen op een speciale webpagina inloggen om de diensten aan hun account te koppelen. Heb je eenmaal een app toegevoegd aan Todoist, dan krijgt de takenlijst er extra functies bij. Herinneringen in de Evernote-app worden automatisch nieuwe projecten in Todoist en alle taken worden automatisch gesynchroniseerd met Google Calendar.

Todoist PowerApp

Apps bieden wel vaker ondersteuning voor andere diensten, maar de ontwikkelaar van Todoist heeft het bijzonder aangepakt. Door meteen een volledig app-platform te introduceren, is het voor andere developers makkelijk om ondersteuning voor Todoist toe te voegen. Het zorgt ervoor dat de takenapplicatie voortaan ontzettend flexibel is.

Eind mei verscheen er een update voor Todoist op de iPhone, waarin een Apple Watch-app werd toegevoegd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 juni 2015, 20:00
Categorie Apps
Onderwerp todo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.