RedSn0w 0.9.13dev2 lost SSH-crashes bij tethered jailbreak iOS 6 op (jailbreak)

Redsn0w 0.9.13dev2 zorgt lost een aantal SSH-crashes bij de jailbreak van iOS 6 op voor ontwikkelaars. SSH is vrij belangrijk bij deze jailbreak, gezien Cydia in deze testversie niet zit inbegrepen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iOS 6Het iPhone Dev-Team heeft een nieuwe versie van RedSn0w uitgebracht, die problemen met de jailbreak van de iOS 6-bèta oplost. De update zorgt ervoor dat een aantal SSH-crashes en -problemen niet langer zullen voorkomen. De nieuwe versie is niet gemaakt om iOS 6 bèta 2 te jailbreaken: Om dit te doen moet je gebruikmaken van de IPSW van iOS 6 bèta 1. De jailbreak werkt nog steeds alleen op iOS-apparaten kwetsbaar voor de Limera1n-exploit.

Omdat de jailbreak van iOS 6 niet de Cydia store bevat, ben je aangewezen op SSH om jailbreak-apps en -tweaks op je iPhone te zetten. Het oplossen van crashes die bij dit proces plaatsvonden is daarom ook vrij belangrijk.

RedSn0w 0.9.13dev maakt het voor ontwikkelaars mogelijk om een tethered jailbreak van iOS 6 op de iPhone 3GS, iPhone 4 en iPod touch vierde generatie uit te voeren, zodat ze bijvoorbeeld nieuwe jailbreak-apps en -tweaks kunnen testen. Je voert de jailbreak uit door eerst iOS 6 bèta 2 te installeren en je iPhone in DFU-modus te zetten. Vervolgens start je de laatste versie van RedSn0w op, ga je naar ‘Select IPSW’ onder de Extras-optie en selecteer je het bestand van iOS 6 bèta 1. Hierna kun je op ‘Jailbreak’ drukken om de tethered jailbreak uit te voeren. Aangezien het om een tethered jailbreak gaat zal je na het uitvoeren de jailbreak telkens gebruik moeten maken van de ‘Just boot’ optie in redsn0w als je het toestel opnieuw op wilt starten.

Redsn0w 0.9.13dev2 is te downloaden op de website van het iPhone Dev Team.
Let op! Beta’s van iOS 6 zijn niet bedoeld voor dagelijks gebruik en kunnen niet gebruikt worden door gewone gebruikers tenzij de UDID van het iOS-apparaat bij Apple staat geregistreerd. Het is niet toegestaan om te vragen naar en/of het uitwisselen van UDID’s en downloadlinks naar de iOS 6-betasoftware.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2013, 14:59
Categorie Jailbreak
Onderwerpen ios 6, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.