Phone Halo: sleutels terugvinden met je iPhone

Phone Halo is een oplossing om je sleutelbos en andere waardevolle spullen terug te vinden. Je maakt het apparaatje vast aan je sleutelbos en kunt daarna op afstand de locatie vinden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

phone haloIn de winkel kun je goedkope apparaatjes vinden, die je aan je sleutelbos vastmaakt. Als je fluit geeft het apparaatje een piepgeluid, zodat je makkelijker je zoekgeraakte sleutelbos kunt terugvinden. Leuk bedacht, maar er is nu een betere oplossing in de maak, die ook buitenshuis werkt: de Phone Halo. Dit apparaatje staat via Bluetooth in verbinding met je telefoon. Vanaf 30 september is de oplossing leverbaar voor de iPhone; momenteel ben je op Android en Blackberry aangewezen.

Phone Halo waarschuwt wanneer je de afstand tussen iPhone en waardevolle spullen te groot wordt (bijvoorbeeld wanneer je je sleutelbos ergens laat liggen). Je kunt ook een alarm laten afgaan om je sleutelbos makkelijker terug te vinden.

phone halo 2Een derde functie is het opvragen van de gps-locatie via e-mail of sms. Je kunt deze informatie ook delen met je vrienden, zodat je anderen kunt laten meehelpen zoeken. Het is zelfs mogelijk om de informatie op sociale netwerken te plaatsen, zodat iedereen kan helpen zoeken. Al kun je je afvragen of het slim is om wildvreemden te laten weten dat je je sleutels kwijt bent en waar ze te vinden zijn.

Een Phone Halo kost $59,95. Voor twee stuks betaal je $95,95 en voor drie stuks $139,95.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 juli 2010, 17:16
Categorie Accessoires
Onderwerpen sleutel, smartphone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.