Netatmo Weather Station: weerstation voor iPhone

De Netatmo Weather Station is een weerstation dat je via Wi-Fi kan aansluiten op je iPhone. Hierdoor kun je bijvoorbeeld pushberichten ontvangen als het te warm wordt.

Netatmo Weather StationDe Netatmo Weather Station is een nieuw weerstation dat via Wi-Fi verbinding kan maken met je iPhone. Op deze manier kun je vanuit een bijbehorende app zien wat voor weer het precies buiten is. In het weerstation zitten sensoren die onder andere temperatuur, luchtvochtigheid, luchtdruk, geluidsniveaus en koolstofdioxidegehalte meten.

Netatmo appJe kunt de Netatmo Weather Station gebruiken om zowel de omstandigheden binnens- als buitenshuis te meten. Zo kun je zien hoe warm het buiten is en wat de precieze gevoelstemperatuur is, maar ook de lucht in je woonkamer of de precieze geluidsoverlast. Omdat het pakket twee stations bevat, kun je buiten en binnen tegelijkertijd meten.

Omdat het weerstation is gekoppeld aan een iPhone-app, kun je op je iPhone ook notificaties ontvangen wanneer bijvoorbeeld de temperatuur een bepaalde hoogte bereikt. Op deze manier herinnert de app je eraan wanneer het handig is om de verwarming lager te zetten of een raampje open te doen. Het weerstation combineert zijn metingen met die van lokale weerberichten en het is zelfs mogelijk om je eigen metingen te delen met andere Netatmo-gebruikers. Zo creëer je met een groep mensen een preciezer beeld van de lokale weersomstandigheden.

De Netatmo Weather Station wordt verkocht voor 179 dollar, maar is op het moment tijdelijk uitverkocht. Door je e-mailadres op te geven krijg je bericht wanneer het station weer verkrijgbaar is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 augustus 2012, 20:17
Categorie Accessoires
Onderwerpen netatmo, weerbericht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.