Nederlander wint iPhone Film Festival 2013

Nederlander en iPhoneclub-lezer Johan Dijkstra heeft de prijs voor beste film gewonnen op het iPhone Film Festival.

Johan DijkstraiPhoneclub-bezoeker Johan Dijkstra heeft de prijs voor ‘beste film’ binnengesleept op het International iPhone Film Festival. Hij nam de film A Little More Drama volledig op met zijn iPhone 5. Dit was niet de eerste keer dat Dijkstra een iPhone-film maakte: in 2010 zagen we de camerman nog hetzelfde doen met een iPhone 4, voor de korte film Little Drama.

Dijkstra heeft de korte iPhone-film niet in zijn eentje gemaakt: zo werd er in de video geacteerd door Nienke de Haar en Stephanie Tump en hielpen Tom van Hattum en Jesper Fransen mee aan de technische en creative kant. De film is opgenomen met een iPhone, maar uiteindelijk op een Mac met Final Cut Pro 7 gemonteerd. Ook werden er de nodige accessoire gebruikt voor de iPhone, waaronder statieven, dolly’s en lampen.

Wat voor prijzen Dijkstra precies in de wacht heeft gesleept, staat nog niet op de site van het iPhone Film Festival vermeldt. Afgelopen jaar gingen de grote winnaars naar huis met een videogerelateerde iPhone-accessoires.

Bron: Broadcast, via @MikevHoenselaar)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 februari 2013, 22:28
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.