Mujjo-touchscreen-handschoen

Deze luxe leren touchscreen handschoenen werken met al je vingers

Mujjo heeft een nieuwe editie van de leren touchscreen handschoenen onthuld. Met de handschoenen kun je een iPhone en iPad met tien vingers blijven bedienen.

Mujjo-touchscreen-handschoen

Het Nederlandse Mujjo heeft een nieuwe versie van hun lederen smartphonehandschoenen onthuld. De zwarte leren handschoenen zijn warm, en zorgen ervoor dat je een iPhone of iPad gewoon met tien vingers kunt blijven bedienen.

Mujjo maakt al een aantal jaar leren smartphonehandschoenen. Deze zitten dankzij ‘nanotechnologie’ niet in de weg als je een smartphone of tablet wilt bedienen. Het materiaal bootst de samenstelling van de huid na, zodat touchscreens er op reageren. De handschoenen hoeven daardoor niet extra dun te zijn om touchscreens te bedienen. Dit maakt de handschoenen ook wind- en waterproof.

Mujjo-touchscreen-handschoen

Mujjo: ‘Bedien je iPhone met je handpalm’

In tegenstelling tot veel andere (wollen) handschoenen zijn dus niet alleen het topje van de duim en wijsvinger van een speciaal materiaal gemaakt. Dit zorgt ervoor dat je zelfs de palm van je hand kunt gebruiken om iets op je iPhone aan te tikken.

Om ervoor te zorgen dat de handschoenen stevig blijven zitten is er een magnetische strip, die met een leren flap is afgedekt. Mujjo heeft naar eigen zeggen veel aandacht besteed aan de verpakking, zodat het een leuk (kerst?) cadeautje is.

De eerste editie van de leren touchscreen handschoenen verscheen in 2012. Sindsdien lijkt er relatief weinig veranderd te zijn. De prijs is er dit jaar in ieder geval wel op vooruit gegaan. In plaats van €130 kost een setje leren handschoenen nu €90 in de webshop van Mujjo.

https://www.iculture.nl/iphone-bedienen-met-al-je-handschoenen/

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 november 2015, 20:45
Categorie Accessoires
Onderwerp handschoenen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.