iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 24 november 2015

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 24 november? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag was het de beurt aan de Smart Keyboard om uit elkaar gehaald te worden. Ook geven analisten een schatting wat Apple aan elke verkochte iPad Pro verdient en geven we weer enkele tips over de nieuwe Apple TV. Ook bespreken we een alternatief voor de Apple Watch in een uitgebreide review. Maar er gebeurde vandaag nog veel meer en je vindt alles terug in deze nieuwe editie van iCulture Vandaag.

Opinies, tips en gidsen

 • Vind je de nieuwe knoppenindeling bij het invoeren van zoektermen op de nieuwe Apple TV maar lastig? Via een omweg kun je deze tijdelijk omzetten naar de ouderwetse rasterweergave.
 • Een mooie screensaver instellen op de nieuwe Apple TV? Wat er allemaal mogelijk is, lees je in deze uitgebreide tip.
 • Op zoek naar een goedkoop alternatief van de Apple Watch? Lees dan eens onze review van de Alcatel OneTouch Watch en kom erachter of het iets voor jou is.

Nieuws

 • Na de iPad Pro en de Apple Pencil, is nu ook het Smart Keyboard aan repairability getoetst. In een complete teardown wordt onthuld hoe de binnenkant van het toetsenbord eruit ziet.
 • RBC Capital Markets voorspelt hoe vaak de iPad Pro verkocht gaat worden. Volgens de analist verdient Apple 200 doller per verkochte iPad Pro.

Apps

Accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

video chatten viberDeze apps en updates wilden we je niet onthouden:

 • E-minus (gratis, iPhone, iOS 9.0+) - Tel af naar speciale dagen in spetterende lay-outs met E-minus.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Ozaiko heeft lastige puzzels waarin je geknipte foto’s weer in elkaar moet zetten.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Episode 3 van Minecraft: Story Mode is vanaf vandaag beschikbaar.
 • SimCity BuildIt (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 10.0+) - Bouw Londen dankzij de nieuwe update van SimCity BuildIt.
 • Viber Messenger (gratis, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 10.0+) - Met Viber verstuur je nu ook bestanden zoals documenten en presentaties. Ook heeft de app interactieve meldingen en zoeken met Spotlight.
 • Foursquare Swarm: Check-in App (gratis, iPhone/ Watch, iOS 10.0+) - Deze app werkt nu ook met 3D Touch, zodat je supersnel kunt inchecken. Ook zitten er nieuwe functies in voor nabij en dempen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 november 2015, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.