Mobistar: Mobile TV vanaf 1 november betaald

Mobistar heeft klanten op de hoogte gesteld dat ze vanaf 1 november geld gaan vragen voor hun dienst Mobile TV. Er geldt dan ook een beperking van 1 uur per dag. Tot die tijd kun je gratis kijken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

mobistar mobile tvMobistar heeft klanten en andere geïnteresseerden een e-mailbericht gestuurd waarin ze bekendmaken dat ze de dienst Mobile TV vanaf 1 november betaald maken. Om de dienst te kunnen gebruiken heb je een iPhone 3G of 3GS nodig. Mobistar zorgt ervoor dat je populaire tv-shows op VTM kunt volgen en de Champions League via Eurosport kunt bekijken. Er zijn 24 tv-kanalen in HD beschikbaar. Toen Mobistar die dienst half september aankondigde, was nog niet duidelijk hoe het bekijken van tv-programma’s in rekening zou worden gebracht. Het enige dat we wisten, was dat Mobistar van plan was om €0,49 per dag te vragen, waarbij je maximaal 1 uur per dag kunt kijken. In een mailbericht hebben ze meer duidelijkheid gebracht: tot eind oktober kan iedereen gratis kijken.

Mobistar heeft een filmpje gemaakt waarin ze een demonstratie geven. Naast de mobiele tv-dienst heeft de Belgische operator ook een portaalsite met informatie, videofilmpjes en linkjes naar interessante websites die geschikt zijn voor de iPhone. iPhone-sites staan niet in het lijstje, wel nuttige links naar Railtime, Witte Gids, Sporza en de bekende nieuwssites Standaard/Nieuwsblad/Redactie.

Meer info: http://iphone.mobistar.be

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 22:20
Categorieën Apps, Providers
Onderwerpen mobistar, televisie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.