Kort iPhone-nieuws: iAwake, Goldman Sachs rekent op 11 miljoen, iLottery

Drie korte iPhone-nieuwtjes: met iAwake hou je je internetverbinding open, Goldman Sachs heeft vertrouwen in Apple en iLottery is een kraslot-applicatie voor de iPhone.

iLotteryDrie korte iPhone-nieuwtjes: een applicatie waarmee je je internetverbinding kunt openhouden, Goldman Sachs roept klanten op om Apple-aandelen te kopen en de nieuwe applicatie iLottery van DAV Team doet weinig meer dan het tonen van opengekraste vakken met nummers, zoals een kraskaart.

Wakker blijven met iAwake

iAwake is een applicatie voor de iPhone waarmee je kunt zorgen dat de GPRS- of Wi-Fi-verbinding open blijft staan. Dat is nuttig wanneer je bezig bent om RSS-feeds op te halen, een trage website probeert te openen of video’s aan het downloaden bent met MxTube.

iAwakeEen gebruiksaanwijzing is niet nodig: je tikt op het icoon iAwake en de applicatie is actief. Tik je nogmaals, dan is iAware weer uitgeschakeld. Heb je de ModMyiFone-source geïnstalleerd, dan kun je iAware vinden in de categorie Utilities.

Telefoon van 11 miljoen

Goldman Sachs heeft advies aan haar klanten uitgebracht, waarbij ze er vanuit gaan dat het aandeel Apple het dankzij de 3G-lancering waanzinnig goed zal doen. Ze hebben het aandeel toegevoegd aan ‘America’s Conviction Buy’, een lijst met de meest gewilde aandelen. Verder verwachten de bankiers dat Apple het doel van 10 miljoen iPhones in 2008 makkelijk haalt: ze denken dat er wel 11 miljoen toestellen worden verkocht. Apple gaat het aantal gebruikers bijna verdubbelen in vergelijking met 2007 waarbij de groei vooral komt van landen buiten Europa, in de ruim 40 landen waar de iPhone voor het eerst op de markt zal komen. In 2009 rekent Goldman Sachs op 20 miljoen stuks en in 2010 op 30 miljoen stuks.

Krasloten

iLotteryVerslaafd aan krasloten? Met de applicatie iLottery levert het krassen heel wat minder rotzooi op. Minpuntje is dat je er ook niets mee kunt winnen. Het spel bestaat uit 10 vakjes waarop je kunt tikken om een nummer zichtbaar te maken. Zijn er 3 gelijke nummers aanwezig, dan heb je gewonnen. Je kunt eindeloos blijven proberen. Heb je de iSpazio-source in Installer staan, dan kun je iLottery installeren via de categorie Toys.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 mei 2008, 9:00
Categorie iDevices
Onderwerpen aandelen, goldman sachs, loterij

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.