Jumbo app voegt streepjescodescanner toe

Jumbo-app voegt streepjescodescanner toe

De Jumbo-app voor iPhone en iPad heeft nu een streepjescodescanner en laat je boodschappen toevoegen aan eerder gemaakte bestellingen.

De supermarkt-app van Jumbo heeft een update gekregen met een aantal nieuwe functies. Zo zit er nu een streepjescodescanner in, zodat je makkelijk de bijna lege verpakkingen uit je keukenkastje kunt scannen. Werp een blik in de koelkast, kijk wat er bijna op is en scan moeiteloos een boodschappenlijstje bij elkaar. Alle gescande producten kun je vervolgens toevoegen aan de bestelling.

Jumbo app voegt streepjescodescanner toe

De app van Jumbo heeft het ook makkelijker gemaakt om boodschappen toe te voegen aan een bestaande bestelling. Handig als je iets vergeten bent. Nog een andere verbetering: er staan prijzen bij de producten in de boodschappenlijst, zodat je in een oogopslag ziet hoeveel (of hoe weinig) geld je kwijten aan de weekboodschappen.

Tot slot is er ‘Jumbo nieuws’ toegevoegd onder het kopje ‘Mijn Jumbo’. Meestal vinden we dat soort toevoegingen wat onzin, omdat bedrijven het alleen maar gebruiken om de zoveelste nieuwe winkelopening of de aanstelling van een nieuwe filiaalmanager te communiceren. Bij Jumbo bevat het onderdeel ‘Jumbo nieuws’ gelukkig wel informatie waar je wat aan hebt: je kunt lezen over de actie ‘Doneer een diner’. Maar waarschijnlijk had je daar in de winkel zelf ook al genoeg over gelezen.

Helaas heeft Jumbo geen widget toegevoegd, terwijl dat in de Android-update (die op hetzelfde moment is verschenen) wel het geval is. Die widget toont allerlei recepten en is bedoeld je op ideeën te brengen. Zie je iets lekkers, dan word je doorgestuurd naar de app om het complete recept te bekijken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 oktober 2015, 18:00
Categorie Apps
Onderwerpen jumbo, supermarkt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.