iWork for iCloud nu beschikbaar voor iedereen

Apple heeft iWork for iCloud beschikbaar gesteld voor alle gebruikers met een Apple ID.

iWork for iCloud

Het lijkt er op dat Apple iWork for iCloud beschikbaar heeft gesteld voor alle gebruikers met een Apple ID. De knoppen voor de productiviteitsdienst staan nu aangegeven voor alle iCloud-gebruikers die inloggen op iCloud.com. Apple test de webtools voor tekstverwerking, presentaties en spreadsheets al langer, maar tot op heden was de dienst alleen te gebruiken door ontwikkelaars en een kleine groep gewone iCloud-gebruikers.


iWork for iCloud werd de afgelopen maanden steeds verder opengesteld voor gewone iCloud-gebruikers, maar nu horen we opeens van zeer veel mensen dat zij nu ook toegang hebben tot de nieuwe webdienst. Het lijkt er daarom op dat Apple de dienst openbaar heeft gemaakt iWork for iCloud bestaat uit drie knoppen op iCloud.com voor Pages, Numbers en Keynote, met grotendeels dezelfde functies uit de apps voor iOS en OS X.

Hoewel iWork for iCloud openbaar beschikbaar is, zijn de beta-meldingen op de iconen nog niet verdwenen. Helemaal perfect zijn de web-apps daarom wellicht nog niet. Apple bracht met Siri overigens ook een dienst uit die openbaar tijdens een betafase beschikbaar werd gesteld.

Meer informatie: iCloud

https://twitter.com/GJKNL/status/370889983583739906
https://twitter.com/Jonathan_Mink/status/370890004894973953
https://twitter.com/Maurice_vB/status/370889975824261120

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.