iPhone 4 vanaf morgen simlockvrij in Duitse Apple Store

In Duitsland is de iPhone 4 vanaf morgen ook in de Duitse Apple Store te koop.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone 4 duitslandIn Duitsland eindigt binnenkort het exclusieve iPhone-contract tussen T-Mobile en Apple. Net als in Nederland is de iPhone 4 straks bij meerdere operators te koop. Maar er gaat nog meer veranderen: de iPhone 4 zal vanaf morgen ook als los toestel rechtstreeks via de Apple Store te koop zijn. De toestellen zijn simlockvrij en je betaalt prijzen die vergelijkbaar zijn met de Apple Store in Frankrijk: de 16GB iPhone 4 gaat zonder abonnement €629 kosten.

De teksten in de Duitse Apple Store en op de Apple-website zijn al aangepast om morgen met de verkoop te kunnen starten. Opvallend is dat de prijs in de Apple Store lager is dan bij operator O2, die vanaf morgen ook met de verkoop van de iPhone start. Bij O2 kun je de iPhone 4 aanschaffen met gespreide betaling: je betaalt €49 en daarna bij de 16GB-versie maandelijkse termijnen van €25 tot je het toestel volledig hebt afbetaald. In totaal ben je dan €649 kwijt.

In de Nederlandse Apple Store zijn nog geen aanwijzingen te vinden dat daar de iPhone 4 straks ook los te koop zal zijn. Mocht dat wel gebeuren, dan bespaar je daarmee een ritje naar België. Bij Mobistar kost de simlockvrije 16GB iPhone 4 overigens €639.

Met dank aan alle tipgevers

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2010, 20:29
Categorie Providers
Onderwerpen duitsland, iPhone 4

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.