iHome combineert bureaulamp, speaker en dock

Onder de naam iHome is nu een reeks van drie bureaulampen te koop, die zijn voorzien van een speaker en een iPhone-dock. Daarmee kun je je bureau verlichten, je iPod opladen en tegelijk muziek luisteren.

iHome iPod lampCheckolite heeft onder de merknaam iHome een serie bureaulampen uitgebracht met iPod-connector. Helaas zijn ze volgens de specificaties niet geschikt voor de iPhone, maar misschien heb je nog een oude iPod liggen (de 30 en 60GB iPod, de nano en de oude mini past). De lampen spelen muziek af via de speakers aan de achterzijde, terwijl ze tegelijk je iPod opladen en je werkplek verlichten. Drie vliegen in één klap, handig voor kleinbehuisden of mensen die nog maar één stopcontact vrij hebben.

De bureaulampen zijn in verschillende vormen en kleuren te koop. Voor een prijs tussen €99,99 en €129,99 krijg je “superieure speakertechnologie” met extra basfunctie en “niet-vervormde audio met verbazingwekkende diepte, helderheid en kracht”.

De hiernaast afgebeelde iHL20 is verkrijgbaar in wit, roze en blauw en is geschikt voor een 60 Watt gloeilamp, de iHL10 en iHL31 zijn in zwart of wit te koop en werken beide op een 35 Watt halogeenlamp.

Meer info: Checkolite
Onder andere te koop bij: LightAccents

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 april 2008, 13:32
Categorie iDevices
Onderwerpen ipod, lamp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.