UShow: iPhone-foto’s publiceren op Flickr, YouTube en MySpace

UShow is een nieuwe fototool van Monster & Friends waarbij je foto's die met de ingebouwde camera van de iPhone zijn gemaakt, makkelijk kunt publiceren op YouTube, Flickr of MySpace. De ontwikkelaar geeft 400 beta-keys weg via de website.

UShow, foto\'s publiceren op YouTube, Flickr en MySpaceNa Snapture is er alweer een fototool voor de iPhone, maar met een compleet andere insteek. UShow is meer te vergelijken met Pushr of Flickr Mobile, waarbij je de foto’s die je met de ingebouwde camera hebt gemaakt makkelijk kunt publiceren. UShow is echter niet alleen bedoeld om foto’s op Flickr te zetten, maar ook op andere online diensten te publiceren. YouTube en MySpace worden ook ondersteund. Ontwikkelaar Monster & Friends geeft via de website 400 beta-keys weg.

De registratie als betatester gaat elke vrijdag vanaf 16:00 uur lokale tijd (oostkust VS) van start. Vier uur lang heb je de tijd om één van de 50 beta-keys die elke vrijdag worden weggegeven, te bemachtigen. Monster & Friends is van plan de applicatie straks betaald aan te bieden, maar een prijs daarvoor is nog niet vastgesteld.

Meer info: UShow bij Monster & Friends (website geeft op dit moment Internal Server Error)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 april 2008, 11:58
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.