iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 19 januari 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 19 januari 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logo Een rustig nieuwsdagje in de wereld van Apple, maar gelukkig nog wel genoeg te lezen op iCulture. Zo presenteerden we vandaag onze uitgebreide iPad Pro-review, waarin je ons oordeel kunt lezen over de grootste tablet die Apple ooit maakte. Ook zien we hoe die drie bolletjes in iMessage nu eigenlijk werken en maakt een onderzoek van Amnesty International duidelijk dat ook Apple zich (al dan niet onbewust) schuldig maakt aan kinderarbeid. ‘s Avonds kon je aan de slag met het updaten van je iPhone, iPad, iPod touch en Mac want Apple bracht updates uit. Genoeg leesvoer dus in de iCulture Vandaag van dinsdag 19 januari 2016.

Reviews

Tips, gidsen en accessoires

  • Soms ziet het scherm er anders uit als je een telefoongesprek binnen krijgt. In deze tip leggen we de verschillende schermen uit.
  • Verander je iPad in een iMac met de stijlvolle Zand-houder.
  • Met de AMPware-batterijhoes is je iPhone altijd opgeladen door even aan de slinger te draaien.

Nieuws

Apps

iCulture Deals

Meer vandaag

Zoom-enhance
Deze apps en updates wilden we je niet onthouden:

  • Adobe Lightroom CC for iPad (gratis, iPad + IAP, iOS 11.0+) - Photoshop Lightroom maakt de Presets van de handige in-app camera ook beschikbaar op oudere iPhones en iPads.
  • Zoom, Enhance! (€1,09, iPhone/iPad, iOS 8.0+) - Maak ieder moment dramatisch met Zoom, Enhance! Een app waarmee je op foto’s in kunt zoomen en daar vervolgens een gif van kunt maken.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 januari 2016, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.