iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was donderdag 12 maart 2015

Vandaag op iCulture: alles over de verdwenen Jawbone Up en Nike FuelBand uit de Apple Store, iOS 8.3 beta 3, flink wat apps en meer.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

iCulture Vandaag logoAan het einde van iedere dag zetten we alle artikelen nog eens voor je onder elkaar. Je ziet dan in één keer welk belangrijk nieuws er is besproken, welke apps je nog zeker moet downloaden en welke accessoires zeker het bekijken waard zijn. Met vandaag een opmerkelijke ontwikkeling in de Apple Store: daar worden de Nike FuelBand en Jawbone Up niet langer verkocht. Apple maakt vermoedelijk ruim baan voor de komst van de Apple Watch, en duldt daarom geen concurrentie in de winkels.

Nieuws

Apps

Accessoires

  • De RocketBook laat je iets op papier zetten en in een iPhone-app zetten. Daarna kan het papier in de magnetron om het te legen.
  • Je fietsslot met de Apple Watch ontgrendelen? De Noke U-lock kan het.

iCulture Deals

Meer vandaag

Apps die leuk genoeg zijn om nog even te noemen:

Ulysses

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - De maker van dit Belgische spelletje doneert een deel van zijn omzet aan goede doelen.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Veelzijdige nieuwe tekstverwerker voor de iPhone, die al langer een Mac-versie heeft.
  • Fleksy- GIF, Web & Yelp Search (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 8.0+) - Een nieuw thema laat je dit toetsenbord hullen in de kleuren van andere apps. Daarnaast kun je de kleuren aanpassen van ingedrukte knoppen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 maart 2015, 13:47
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.