Hyves verlaagt toestelprijs van iPhone 4 bij duurste abonnementen

Hyves verlaagt de toestelprijs van de iPhone 4 met drie tientjes bij de twee duurste abonnementen.

hyves-mobile-iphoneHyves gaat de toestelprijzen van de iPhone 4 verlagen. De prijsverlaging gaat vanaf vandaag in en heeft betrekking op het bedrag dat je moet bijbetalen voor het toestel. Bij de twee duurste abonnementen (Hyves 300 en 450) gaat de bijbetaling met €30 omlaag. Bij de twee goedkoopste opties blijft de prijs hetzelfde: €229,95 bijbetaling bij een tweejarig abonnement. Iedereen die sinds vorige week besteld heeft krijgt het verschil teruggestort.

Joost van der Plas is verantwoordelijk voor Hyves Mobile: “We willen dit doen om de prijs nog toegankelijker te maken. De reden is dat het nu kan”. Hyves maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile en heeft daarbij te maken met coördinatie vanuit de operator: “Gedrieën maken we die afspraken”. Dat is ook de reden waarom het wat langer heeft geduurd om de iPhone in het assortiment op te nemen.

Van der Plas: “Toen Hyves Mobile van start ging, wilden we vanaf dag één de iPhone in het assortiment opnemen. Maar T-Mobile was toen nog de exclusieve aanbieder van de iPhone. Het verkopen van Android-toestellen was veel sneller te regelen. Nu bieden we voornamelijk Android en BlackBerry smartphones aan, maar hebben we ook toestellen te koop waarbij mobiel internet niet centraal staat.”

De iPhone 4 staat een paar dagen na de lancering al op nummer 2 in de lijst van bestverkochte toestellen, achter de Blackberry Bold 9780. De iPhone 4 is de duurste telefoon in het assortiment; bij andere toestellen geeft Hyves het eerste jaar 50% korting op de abonnementskosten en hoeft er vanaf Hyves 300 niet voor het toestel te worden bijbetaald. Bij de iPhone 4 is dat wel het geval. Hyves Mobile heeft ook de 8GB iPhone 3GS in het assortiment opgenomen. Daarvoor geldt een toestelprijs tussen €59,95 en €169,95.

De nieuwe prijzen voor de iPhone 4 zijn nu als volgt:

  • Hyves 150 (150 belminuten/sms’jes): €37,50 per maand, toestelprijs €229,95
  • Hyves 300 (300 belminuten/sms’jes): €47,50 per maand, toestelprijs €149,95
  • Hyves 450 (450 belminuten/sms’jes): €57,50 per maand, toestelprijs €89,95

Bij alle abonnementen krijg je onbeperkt internet en 1.000 belminuten/sms’jes met andere gebruikers van Hyves Mobiel.

(voor al het iPhone nieuws, iPhone apps reviews, iPhone aanbiedingen en iPhone kopen)

Meer info: Hyves Mobiel

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 maart 2011, 13:41
Categorie Providers
Onderwerpen hyves, mobiel bankieren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.