Hello-Jeans

Met deze broek heb je altijd een iPhone-accu op zak

iPhone cases zijn er al genoeg, maar wanneer gaan broeken zich nou eens aanpassen aan je smartphone? De #Hello Jeans doet precies dat, al is zo'n verstopte accu misschien niet zo handig als het lijkt.

Hello-Jeans

De #Hello broek heeft het allemaal: een hashtag in de naam, een extra grote zak voor je iPhone 6 en een speciaal vakje om de #Hello Battery in te stoppen. Verbind deze accu met je iPhone om hem van stroom te voorzien. Je iPhone opladen was nog nooit zo modieus.

De #Hello jeans van Joe’s zijn het nieuwste voorbeeld van kledingmerken die alles uit de kledingkast trekken om mee te liften op de techbubbel. Een tuinbroek met een iPad-zak (en een net zo hippe naam), een spijkerbroek met een doorzichtige iPhone-zak en nu dus ook een normale broek waar je een accu in kunt proppen.

Opladen, een beetje dan

Om de powerbank zo elegant mogelijk weg te werken, zijn er wel wat concessies gedaan. De accu van 49 dollar kan een iPhone 5 en 5s maar tot 85% opladen, terwijl de iPhone 6 tot 70% van stroom kan worden voorzien. Voor de iPhone 6 Plus is de speciale iPhone-broekzak te klein.

Hello-Jeans-oplader

De accu zit in een speciaal vakje verstopt boven in de broek, wat zo te zien de nodige problemen oplevert als je een riem draagt. Een kontzak voor je iPhone zit er direct onder, zodat je maar een kort zwart kabeltje nodig hebt om de twee gadgets met elkaar te verbinden.

238 dollar

De broek kost 189 dollar, exclusief de accu. Om de #Hello dus te gebruiken op de manier waarvoor hij bedoeld is, ben je zo’n 238 dollar kwijt, omgerekend 218 euro. De #broek is in vier verschillende kleuren te bestellen op de website van Joe’s, waar je ook de accu kunt vinden. Vergeet niet om de accu te verwijderen voordat je de broek uitwast, en kijk uit voor zakkenrollers. Al valt er iets voor te zeggen dat je door het kopen van deze broek vooral een dief van je eigen portemonnee bent.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 augustus 2015, 18:46
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.