Gymbl Latch & Lanyard: gebruik je nek als iPhone-statief

De Latch & Lanyard van Gymble laat je de iPhone strak om je nek spannen, zodat het beeld stevig blijft. Hierdoor hoef je niet langer met een statief voor je iPhone rond te lopen voor onbewogen foto's.

Latch & LanyardDe Gymbl Latch & Lanyard belooft het mogelijk te maken om je iPhone stil te houden, zonder dat je een statief nodig hebt. Door een koord om je nek te hangen en deze te verbinden met een bijbehorende iPhone-case, zou je de iPhone vast kunnen zetten door dit koord strak te spannen.


Een speciaal aanhaaksysteem zorgt ervoor dat het koord van de Latch & Lanyard niet makkelijk losschiet wanneer je de iPhone strak om je nek spant. Om hem te verwijderen moet je een schakelaar op de bevestiging overhalen en hem tegelijkertijd lostrekken. Het koord maakt gebruik van een iPhone-case van Gymbl die al langer verkrijgbaar is.

Op het moment is de Latch & Lanyard nog een project op Kickstarter. Geïnteresseerden kunnen minimaal 40 dollar doneren om de case en het koord te ontvangen. Heb je de iPhone-case van Gymbl in huis, dan kun je alleen het koord bestellen door 15 dollar te doneren. Zoals gewoonlijk wordt het geld pas van je rekening afgeschreven als het Kickstarter-project er in slaagt om zijn beoogde minimumbedrag in te zamelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 maart 2012, 21:32
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerp fotografie
8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.