Imperium voegt ‘Mission Control-achtige’ launcher aan iOS toe (jailbreak)

Met Imperium krijg je de beschikking over een Mission Control-achtige launcher op de iPhone. Hierbij kan je snel tussen apps wisselen, deze uitschakelen of instellingen wijzigen. Imperium is een jailbreak-app die binnenkort te koop zal zijn in Cydia.
Bert van Doorn - · Laatst bijgewerkt:

ission Control-achtige' launcher aan iOS toe (jailbreak)Imperium is een jailbreak-app bedoeld voor de fanatieke iPhone-gebruiker. De app voegt een soort van Mission Control launcher toe aan iOS waarbij je gemakkelijk tussen applicaties kan wisselen. Je kan zelf snelkoppelingen naar apps toevoegen en deze vanuit het Mission Control-scherm starten. Naast snelkoppelingen krijg je ook de beschikking over handige schakelaars zoals Bluetooth, Wi-Fi en GPS. Ook kan je rechtstreeks het cameralichtje van de iPhone laten branden vanuit het scherm. Apps zijn ook af te sluiten via deze jailbreak-launcher.

Je kan Imperium oproepen door een zogenoemde Activator-actie, zoals dubbeltikken op de statusbalk. Je krijgt dan een launcher die erg veel lijkt op Mission Control, bekend van Mac OS X. Als je veel tussen apps en instellingen wisselt kan de jailbreak-app je veel tijd besparen.

Imperium is nu nog niet te downloaden. Deze zal binnenkort beschikbaar zijn voor de prijs van 99 dollarcent. Hieronder kan je de app alvast in actie zien.

Imperium is binnenkort voor 99 dollarcent te downloaden via Cydia

Bron: iDownloadblog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 16:30
Categorie Jailbreak
Onderwerp jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.