Interne memo van Walmart geeft details over iPhone-lancering

Op internet is een memo gelekt, waarin details staan over de lancering van de iPhone 3G bij Walmart. Alles wijst erop dat er geen nieuwe iPhones komen, maar dat het om de gewone 8 en 16GB iPhone 3G gaat, waarbij personeel voorrang krijgt in een pilotproject.

walmart memoEen gelekte interne memo van Walmart bevat meer details over de iPhone-lancering die later deze maand plaatsvindt in de VS. Volgens de memo – waarvan overigens niet is bewezen dat ‘ie echt is – zal de iPhone op 28 december vanaf 9:00 uur ‘s ochtends verkrijgbaar zijn. Elk filiaal krijgt vijf iPhones om tijdens de pilotperiode te verkopen. De iPhones mogen alleen worden gekocht door medewerkers en zullen via een loting worden toegewezen. De medewerkers moeten een tweejarig contract bij AT&T afsluiten en betalen de normale verkoopprijs, maar ze krijgen wel 15% abonnementskorting dankzij een deal met AT&T.

De verkoopprijs is overigens niet $99, waarover eerder werd gesproken, maar een realistischer prijs: 8GB voor $197 en 16GB voor $297.

Klanten die de iPhone in een later stadium willen kopen betalen dezelfde prijs, maar zonder de abonnementskorting. Opvallend is dat de memo nu al op internet is te vinden, terwijl Walmart specifiek waarschuwt dat er een Non Disclosure Agreement (NDA) is gesloten. Medewerkers mogen voorafgaand aan de lancering van de iPhone niets tegen klanten vertellen.

Het pilotproject waarbij medewerkers alvast een iPhone kunnen kopen gaat onder voorbehoud op 17 december van start. De pilot zal in 488 winkels lopen.

Via: Engadget

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 december 2008, 19:15
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.