Galileo: op afstand bestuurbare iPhone-standaard nu te bestellen

De Galileo is een iPhone-standaard die je vanaf een afstand kunt besturen. Hierdoor kun je om je heen kijken tijdens een videogesprek, zoals je ook kunt doen bij Google Streetview.

GalileoIn maart schreven we voor het eerst over de Galileo van Motrr, een slimme iPhone-standaard die je in meerdere posities kunt draaien via een speciale app. De bedenker probeerde toen via Kickstarter geld in te zamelen om zijn product te maken. Het project wist zijn beoogde minimumbedrag van 100.000 dollar meer dan zeven keer te verzamelen. Inmiddels kun je de Galileo ook bestellen via de site van Motrr. Door dit te doen wordt hij rond de zomer jouw kant opgestuurd.

De Galileo kan in veel verschillende posities gedraaid worden met behulp van een app voor de iPhone, iPad en iPod touch. Hierdoor kun je bijvoorbeeld andermans iPhone bewegen tijdens een videogesprek, zodat je via de camera om je heen kunt kijken. De app om de Galileo is geïntegreerd met een videobeldienst, zodat je om je heen kunt kijken zoals in Google Streetview. Het accessoire kan ook van pas komen bij maken van een video, omdat je de iPhone vanuit een stabiele positie kunt draaien.

Je kunt de Galileo bestellen op Motrr’s site voor 117 dollar. Hij wordt dan nog niet direct verzonden: je kunt het accessoire pas aan het einde van de zomer in huis verwachten. Door nu alvast te bestellen ben je er wel van verzekerd dat de Galileo jouw kant wordt opgestuurd. Gezien de Kickstarter-campagne inmiddels is afgerond, is dit de enige manier om het accessoire nog te bestellen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 juni 2012, 10:44
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.