Smarter Stand: zet je iPad in nieuwe posities met de Smart Cover

De Smarter Stand bestaat uit twee clipjes die je aan de zijkant van je Smart Cover bevestigt. Hierdoor kun je hem met een grotere hoek rechtop zetten, zodat je het scherm beter kunt bekijken.

Smarter Stand 2De Smart Cover is in veel gevallen een handige aanvulling op de iPad, maar kan soms ook tekort schieten: zo kun je de iPad wel schuin neerzetten, maar ben je hierbij gelimiteerd tot een steile en een platte draaihoek. De Smart Stand lost dit op door als versteviging van de Smart Cover te fungeren. Schuif je dit stuk plastic aan de zijkant van de cover, dan kun je hem opeens als een ander soort standaard gebruiken.

Smarter StandDe Smarter Stand bestaat uit twee plastic clips die je aan beide zijden van de Smart Cover bevestigt. De draaihoek van de iPad hangt af van de positie waar je de Smarter Stand bevestigt. Op deze manier kun je de iPad in een hoek van 33 of van 45 graden bekijken.

De bedenker van de Smarter Stand probeert geld in te zamelen via Kickstarter. Door hem minimaal voor een bedrag van 14 dollar te doneren, krijg je een Smarter Stand in de kleur van jouw keuze toegestuurd. Ben je er vroeg bij, dan kun je voor maar 9 dollar een witte Smarter Stand bestellen. Het geld wordt pas van je creditcard afgeschreven wanneer het project zijn beoogde minimumbedrag via Kickstarter heeft ingezameld. De kans is groot dat dit zal gebeuren: de makers hoeven nog maar 2.500 dollar in te zamelen in de komende twee maanden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 juni 2012, 11:37
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.