Foto’s vermoedelijke iPhone 5S op internet verschenen

Op internet zijn foto's verschenen van een iPhone-productielijn. Volgens de bron gaat het om de iPhone 5S, maar het lijkt meer op een budget-iPhone van plastic, of namaak-iPhones.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iphone 5s-kleinOp internet zijn foto’s verschenen van een nieuwe Apple-smartphone, vermoedelijk de iPhone 5S. De foto’s tonen een productielijn waar een iPhone-achtige smartphone wordt gemaakt. Maar de foto’s roepen vooral vragen op. Als het namelijk om een echte productielocatie van de iPhone gaat, zou Apple de bron van de gelekte foto’s gemakkelijk kunnen achterhalen. Ook zijn er documenten zichtbaar, die rechtstreeks naar de bron leiden. Foxconn heeft strenge maatregelen genomen om te voorkomen dat er foto’s vanuit de fabrieken uitlekken.


Er kan daardoor ook iets anders aan de hand zijn: het gaat misschien om een fabriek die namaak-iPhones produceert. Een andere theorie is dat het gaat om de budget-iPhone met plastic behuizing, die in ontwikkeling is. De iPhones op de foto’s zien er anders uit dan de huidige iPhone 5. De plastic behuizing is volgens de bron iets dikker dan de aluminium behuizing van de iPhone 5.

iphone 5s-1

iphone 5s-3

iphone 5s-4

iphone 5s-5

iphone 5s-6

iphone 5s-7

iphone 5s-8

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.