De Top 10 beste iPhone-applicaties 2009 van King1987

Dit artikel is onderdeel van een serie artikelen waarin iPhoneclub-auteurs en -moderators hun eigen top 10 van beste iPhone-applicaties 2009 met jou delen. Dit is de Top 10-lijst van forummoderator King1987.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

iPhoneclub beste apps 2009 van King1987iPhoneclub geeft op 31 december haar auteurs en moderators de kans om hun eigen Top 10 van beste iPhone-applicaties 2009 te delen. Op deze manier krijg je een kijkje in de keuken bij de mensen achter iPhoneclub. Iedereen heeft andere interesses, zo blijkt. King1987 is een van de moderators op het forum van iPhoneclub en stelt hieronder zijn Top 10 voor.

Dit zijn mijn meest gebruikte apps van 2009. De meeste zullen ook in 2010 gebruikt worden, al hoop ik en verwacht ik dat 2010 nog meer mooie leuke en vooral nuttige apps zal brengen.

Top 10 beste iPhone-applicaties 2009 van King1987

 1. F1 2009 Game (€5,49)
  Dit is een zeer mooie en uitdagende racegame. Als echte liefhebber van Formule 1 een must. Grafisch ziet het er top uit en de uitdaging om steeds snellere rondes te rijden is enorm.
 2. Touch Pets Dogs (gratis)
  Vond het erg grappig om mijn hond nieuwe kunstjes te leren, met hem te spelen en hem te laten spelen met andere honden. Aan de bar doet hij het toch minder bij je vrienden (waarom lachen ze me uit?!?). Maar iedere dag zo een blij hondje op je scherm maakt je dag weer goed.
 3. Convertbot (€0,79)
  Wat mij betreft de meest mooie app van het jaar. Hoe simpel en doeltreffend een app kan zijn laat deze app zien. Heel overzichtelijk en heel makkelijk in gebruik als je een keer iets wilt omrekenen.
 4. Fokke en Sukke (gratis)
  Deze app wordt dagelijks geopend (jammer genoeg niet dagelijks een nieuwe tekening ) voor een lach op je gezicht. (althans wel bij mij )
 5. Flight Control (€0,79)
  Het meest verslavende spel van 2009. Hele avonden lopen proberen om de vliegtuigjes te laten landen. Jammer genoeg nu “dood” gespeeld. Het staat zelfs niet meer op mijn iPhone.
 6. Uitzending Gemist (gratis)
  Erg handig om ‘s avonds in bed nog net het programma te kijken wat je gemist hebt. Werkt ook soepel in de trein, op je werk, of in de pauze. Dus in de spaarzame uurtjes dat ik niets te doen had, heb ik lekker gemiste uitzendingen gekeken, wat je overigens niet zo snel achter de PC doet.
 7. Live Metallica (€0,79)
  Wederom een must voor de liefhebber. Start deze applicatie bijna wekelijks op om even een paar goede Metallica-platen te luisteren. De hoeveelheid livemuziek in deze applicatie is niet normaal, wat voor een goede liveband als Metallica alleen maar leuk is.
 8. Rock Band ($6,99, US)
  Op de PS3 al helemaal grijs gespeeld, toen kwam hij voor de iPhone. Onderweg een potje gitaar spelen of drummen is erg grappig. Tevens doet deze applicatie het erg goed om mensen te laten zien wat je o.a. met een iPhone kan. Iedereen wil het ook meteen proberen.
 9. Tweetdeck (gratis)
  De beste en mooiste Twitter-applicatie voor de iPhone. Kan me vinden in het zwarte thema van de applicatie en de makkelijke columns. Zal niet iedereen zijn/haar keuze zijn, maar ik kan niet zonder.
 10. Yetisports 1 (€1,59)
  Op mijn middelbare school heel vaak gespeeld. Meteen voor de iPhone gekocht en het blijft erg vermakelijk om die pinguïns een klap te geven dat ze een eind vliegen. Hier kon zelfs mijn opa om lachen!
Dit artikel is onderdeel van een serie artikelen waarin iPhoneclub-auteurs en -moderators hun eigen top 10 van beste iPhone-applicaties 2009 met jou delen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 december 2009, 23:37
Categorie Round-up
Onderwerpen f1, iPhoneclub, kingdom

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.