Google-topman klapt uit de school over Apple Tablet

Voormalig Google-topman Kaifu Lee heeft op zijn persoonlijke blog onthuld dat de Apple Tablet eruit ziet als een uit de kluiten gewassen iPhone.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

kaifu leeEen voormalig topman van Google China heeft gezegd dat de Apple Tablet eruit ziet als een uit de kluiten gewassen iPhone. Volgens Kai-Fu Lee heeft de tablet een 10,1 inch multitouch-scherm en een indrukwekkende gebruikersinterface. Het combineert de functionaliteit van een netbook met de Amazon Kindle. Lee vertelt dat op zijn persoonlijke blog. Hij voegt eraan toe, dat de tablet gebruik maakt van 3D-technologie.

De tablet heeft een virtueel toetsenbord en een optie voor videoconferencing. Na zijn carrière bij Google ging Lee aan de slag met een startup, Innovation Works. Dat bedrijf heeft banden met Terry Guo, de president van Foxconn, het bedrijf dat al jarenlang Apple-producten fabriceert. Foxconn zou volgens de geruchten ook het bedrijf zijn, dat de Apple Tablet assembleert.

Kai-Fu Lee is volgens Lee een prominente figuur in de Chinese internetsector. Zijn persoonlijke blog op sina.com wordt veel gelezen. Hij heeft ook een website waarmee hij jonge Chinezen probeert warm te maken voor een carrière in de IT.

Zie ook: Ex-president Google China lekt details over Apple-tablet [gerucht] (iPhoneclub)
Via: Cloned in China

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 januari 2010, 4:18
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.