De iPhone van OMT komt voorlopig niet

One More Thing heeft op haar website een lange uitleg en excuses geplaatst naar aanleiding van hun oorspronkelijke gerucht dat de iPhone deze maand naar Nederland zou komen. De tipgevers waren 100% overtuigd en weten ook niet wat er alsnog fout is gegaan, is de voorzichtige conclusie.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

One More ThingOne More Thing voorspelde een paar weken geleden dat de iPhone in maart gelanceerd zou worden. De twee bronnen die dichtbij het vuur zaten en goed op de hoogte zouden moeten zijn, lieten het echter afweten. Wat er precies gebeurd is waardoor de beloofde lancering in maart niet doorging, is ook voor de redactie zelf onduidelijk. Om een makkelijke stunt om bezoekers naar de site te lokken, lijkt het ons niet te gaan. In ieder geval blijkt maar weer dat zelfs bronnen die betrouwbaar lijken, dat niet altijd zijn. We denken maar zo: het had ons ook kunnen overkomen.

One More Thing heeft op haar website een lange uitleg geplaatst hoe zij aan de informatie kwamen en waarom ze – met zeer legitieme redenen – besloten hadden om het oorspronkelijke artikel te publiceren. OMT biedt haar bezoekers een oprecht (en sportief) excuus aan en doet dat gelukkig net op tijd zodat flauwe 1 april-opmerkingen achterwege kunnen blijven.

Wij hadden uiteraard liever gezien dat het gerucht wel waar was – er is ook onder onze bezoekers een zeer warme belangstelling voor de iPhone in Nederland, maar we moeten helaas nog een tijdje wachten. Tot wanneer? Niemand weet het, maar het lijkt ons niet slim om nu nog de ‘oude’ iPhone in Nederland te introduceren. We hopen dus maar dat de 3G iPhone snel wordt aangekondigd door de waarschijnlijke Nederlandse aanbieder T-Mobile.

Lees het bericht bij OMT: Waar blijft de iPhone?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 maart 2008, 17:12
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen t-mobile, voorspelling

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.