Chrome to iPhone werkt vanaf 1 november in bijna alle browsers

De browser-extensie Chrome to iPhone krijgt vanaf 1 november ondersteuning voor nog meer browsers: ook IE, Safari, Firefox en Opera worden ondersteund op iPhone en iPad.

chrome to iosDe browser-plugin Chrome to iPhone krijgt vanaf 1 november een andere naam: Site to Phone. Dat heeft te maken met een uitbreiding naar meerdere browsers, die vanaf dat moment is gepland. Met Chrome to iPhone kun je een bezochte webpagina vanuit de Chrome-browser op je desktop naar je iPhone of iPad sturen. Zo kun je een routebeschrijving of een andere webpagina met nuttige informatie ook onderweg raadplegen.

Met één klik zorg je ervoor dat de webpagina ook op je iPhone of iPad te zien is in de vorm van een webclip. Het is zelfs mogelijk om een webpagina gelijktijdig naar meerdere iPhones en Android-toestellen te sturen. Maar er is meer mogelijk: je kunt stukken tekst naar je mobiele telefoon sturen, linkjes naar YouTube-films, e-mailtjes, telefoonnummers of plattegronden, waarbij meteen de bijbehorende apps geopend worden (bijvoorbeeld YouTube of Google Maps). In de historie kun je zien welke items je naar welke toestellen hebt gestuurd.

Vanaf 1 november worden ook de browsers Internet Explorer, Firefox, Safari en Opera ondersteund. De gratis browser-plugin is dan nog veelzijdiger.

Meer info: Chrome to iPhone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2010, 18:02
Categorieën Apps, iOS
Onderwerpen chrome, webbrowser

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.