CamTime voegt zelfontspanner toe aan iPhone-camera (jailbreak)

De jailbreaktweak CamTime voegt een zelfontspanner toe aan de camera-applicatie op de iPhone. Hierdoor kun je bijvoorbeeld zelf ook op een gemaakte foto kunnen staan.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

CamTimeDe jailbreaktweak CamTime voegt een zelfontspanner toe aan de camera-applicatie voor de iPhone. Hierdoor kun je de camera van de iPhone activeren, snel naar de andere kant van de camera gaan en zelf ook op de foto staan. De zelfontspanner is ook handig wanneer je onbewogen foto’s wil maken, omdat je de iPhone niet vasthoudt of aanraakt wanneer de foto wordt gemaakt. Hierdoor kun je hem zo onbewogen mogelijk in een statief laten staan.


Je kunt jezelf natuurlijk ook fotograferen door de camera aan de voorkant van je iPhone te gebruiken. Dit is echter een VGA-camera, terwijl de achterkant van je iPhone een 8-megapixelcamera heeft. Met behulp van een zelfontspanner kun je de camera op een bepaald gebied richten en daar vervolgens zelf gaan staan.

CamTime voegt een aparte knop in de vorm van een wekker toe aan de camera-applicatie. Door hierop te tappen komt er een venster in beeld waarin je kunt aangeven hoeveel seconden er afgeteld moet worden. Vervolgens krijg je een countdown in beeld te zien. Zodra deze nul bereikt wordt de foto gemaakt. Je kunt de zelfontspanner ook bij de videofunctie van de camera gebruiken.

CamTime is gratis verkrijgbaar via de repository van BigBoss.

Bron: iDownloadBlog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 16:16
Categorie Jailbreak
Onderwerp jailbreak
3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.