Camel Up bordspel

Gok op kamelen in een spectaculaire kamelenrace met Camel Up

Speel een knotsgekke kamelenrace met de digitale versie van het bordspel Camel Up. Zet je geld in op de kameel waarvan jij denkt dat hij de race wint en zorg ervoor dat je steenrijk wordt.

Camel Up bordspelCamel Up is er al een tijdje als ouderwets bordspel (zie foto, €21,99 via Bol.com). Nu is er ook een digitale variant voor iPhone en iPad. In deze knotsgekke game draait alles om het inzetten van geld in een kamelenrace. Het bordspel is al een tijdje een hit en met deze iOS-versie heb je het spel altijd bij de hand. Moge de beste kameel winnen!

Gokken op kamelen

In het oude Egypte wordt al jaren gegokt op kamelen, aldus de omschrijving van deze game. Het doel van Camel Up is dan ook om aan het eind van het spel het meeste geld over te houden door te gokken op de kameel waarvan jij denkt dat hij de race zal winnen. Het bijzondere aan deze kamelen is dat ze op elkaar kunnen springen, waardoor de ene kameel mee kan liften op het succes van de ander. Je kunt de race manipuleren door tegels te plaatsen, waardoor de kamelen een stap terug of vooruit moeten zetten.

Knotsgekke kamelenrace met Camel Up.

Je kunt Camel Up voor iOS tot maar liefst acht spelers met een enkele iPhone of iPad spelen, maar de app bevat ook een stand voor de eenzame speler. Mocht je de game alleen willen spelen, dan kun je kiezen uit computergestuurde tegenstanders met drie moeilijkheidsniveaus. Daarnaast ondersteunt de game Game Center, waardoor je je scores kunt vergelijken. Aangezien de donkere dagen er weer aankomen, is Camel Up een geschikt spelletje om achter de hand te hebben als je met vrienden of familie weer eens een gezellig bordspel wilt gaan spelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 oktober 2015, 16:00
Categorie Apps
Onderwerp bordspel
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.