wachtrij-iphone-6-new-york-2

BIZAR! Mensen nu al in de rij voor onaangekondigde iPhone 6

De eerste mensen staan al in de rij voor de iPhone 6, de nog onaangekondigde nieuwe iPhone. Hoe gek moet je zijn om daaraan mee te doen?

Volgende week dinsdag gaat Apple naar alle waarschijnlijkheid de iPhone 6 aankondigen. Maar bij de Apple Store aan Fifth Avenue in New York mogen ze de dranghekken alvast klaar gaan zetten. Daar zijn namelijk al de eerste wachtenden in de rij gesignaleerd. Ze hebben nog meer dan een week om te wachten op de aankondiging en vermoedelijk moeten ze dan nog een week of twee wachten totdat de iPhone echt in de verkoop gaat. De meeste aanwijzingen wijzen op een verkoopdatum van 19 september voor het model met 4,7-inch scherm.

wachtrij-new-york-iphone-6

Onderstaande foto’s werden online gezet door @papigfunk en @eliblumenthal, die langs de wachtrij liepen. Wie ook aan wil sluiten: er is een muurtje bij de Apple Store waar je kunt aansluiten. Vorige keer dreigde de wachtrij uit de pakken als een reclamestunt voor allerlei reparatie- en accessoirebedrijfjes en dat dreigt nu ook weer het geval te zijn. Twee jongens in de rij dragen reclameshirts van Buy Back World, een bedrijfje dat tweedehands toestellen opkoopt. Er zitten nu vier mensen in de rij, die beweren dat ze blijven zitten totdat de iPhone uit komt. Greg Packer, de man die bij de eerste iPhone vooraan in de rij stond en daarna regelmatig terugkeerde bij latere events, is nog niet gesignaleerd.

wachtrij-iphone-6-new-york-2

wachtrij-iphone-6-new-york-1

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 september 2014, 18:29
Categorie Achtergrond
Onderwerp iPhone 6

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.