Bild schreeuwt lezers toe: ‘Geheime eerste foto van nieuwe iPhone!’

De Duitse krant Bild heeft een "geheime eerste foto" van de nieuwe iPhone te pakken weten te krijgen. Maar wacht, stond deze geheime foto niet al op honderden websites?
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Bild iPhoneSommige kranten – vooral die het meest worden gelezen – nemen wel eens een loopje met de waarheid. Zelfs de meest sensatiebeluste website schreeuwt nog niet zo hard als de Duitse Bild Zeitung: “Geheim! Das erste Foto vom neuen iPhone” In werkelijkheid blijkt het te gaan om de foto die al op honderden websites is opgedoken en verre van geheim is. Bild weet ook al zeker dat op de nieuwe iPhone videobellen mogelijk is.

Nu kun je wel denken: ach, het is Bild, die moet je niet te serieus nemen… maar het is wel de grootste krant van Duitsland met een dagelijkse oplage van 4 miljoen stuks. Daarmee is de Telegraaf (ruim 700.000 stuks) nog maar een kleintje.

Als je van riooljournalistiek houdt: BildBlog schrijft dagelijks over blunders, misvattingen en andere fouten die in Bild Zeitung te lezen zijn. De Berliner Kurier houdt trouwens ook wel van vette koppen en paginavullende iPhones.

Via: iPhone Ticker

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 juni 2008, 12:21
Categorie Achtergrond
Onderwerpen fotografie, geheimen-app, kranten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.