Apple start met activeren van MobileMe-adressen

Voor het eerst zijn er gebruikers, die melden dat hun MobileMe-adres al werkt. Alle @mac.com-adressen zijn straks ook via @me.com te bereiken.

MobileMeWe hebben de afgelopen week een paar keer mailtjes gekregen van gebruikers die meldden dat .Mac even uit de lucht was. Nu is er bewijs dat Apple daadwerkelijk iets heeft veranderd, want de .Mac-abonnees hebben nu ook een Me-mailadres tot hun beschikking. Als je tot nu toe naam@mac.com gebruikte kun je je mail vanaf nu ook naar naam@me.com laten sturen en het komt eveneens in je .Mac-mailbox terecht. De oude @mac.com-adressen blijven overigens wel bestaan.

Je bent dus in de toekomst nog steeds bereikbaar op twee mailadressen. Op de website van Apple is een FAQ te vinden met veelgestelde vragen over de overstap. Als het bij jou niet werkt, zul je nog even geduld moeten hebben tot je aan de beurt bent.

Overigens is er kans dat .mac binnenkort ook realiteit wordt: de ICANN is bezig om de regels voor topleveldomeinen te versoepelen, waardoor je niet meer vastzit aan het bekende rijtje .com, .org, .net enzovoort. Apple zou dan ook de domeinnaam mobile.me kunnen registreren.

Via: Macfreaker, bedankt!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 juni 2008, 12:16
Categorie iOS
Onderwerpen e-mail, mobileme

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.