X-Men Origins: Wolverine krijgt eigen iPhone-applicatie

Op 28 april komt de film X-Men Origins Wolverine bij ons in de bioscoop. Om het publiek alvast een beetje op te warmen is er een iPhone-applicatie gemaakt, die binnenkort in de App Store verschijnt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

x-men origins wolverineOp 28 april komt de film X-Men Origins Wolverine bij ons in de bioscoop. Om het publiek alvast een beetje op te warmen is er een iPhone-applicatie gemaakt, die binnenkort in de App Store verschijnt. Op de website zelf is nog niets te vinden over de iPhone-applicatie. Het is daardoor ook niet duidelijk of de applicatie alleen maar een digitale reclamefolder voor de film is, of ook nog nieuwe content bevat, zoals een spelletje. Voor XBox 360, Wii, PS3 en PC komt er namelijk wel een aparte game: Wolverine – Uncaged Edition.

Dat het niet om zomaar een film gaat, blijkt wel uit het feit dat een filmrecensent van Fox werd ontslagen toen hij vroegtijdig over de film publiceerde op basis van een uitgelekte versie. Deze recensent schreef over de film: “exceeds expectations at every turn.” Tegenwoordig is een samenvatting van het filmverhaal gewoon op IMdB te lezen (pas op voor spoilers). Australië, waar de film op 8 april in premiere ging, is momenteel het enige land waar je de film al kunt zien. Nederland heeft eigenlijk geluk, want wij zijn het tweede land waar de film te zien is. Alle andere landen zijn pas op 29/30 april of 1 mei aan de beurt.

Tipgever Jens kreeg een e-mail van Twentieth Century Fox met daarin een link naar de pagina waar de iPhone-applicatie wordt aangekondigd: www.x-menorigins.com/iphone/

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:52
Categorie Amusement
Onderwerp applicaties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.